Ervaringen

10-06-2015 - Roel, Amstelveen

"Taal is nooit mijn sterkste kant geweest op de basisschool en op de middelbare school. Hierdoor miste ik een grote basis als het gaat om bijvoorbeeld werkwoordspelling en zinsontleding. Nu op het HBO komt dit steeds vaker terug en heb ik de hulp van Emilia ingeroepen. Ze heeft mij alles in makkelijk Nederlands uitgelegd waardoor ik door slechts twee bijlessen mijn toets ruim voldoende heb gehaald terwijl het daarvoor een dikke 2 was. Emilia neemt de tijd en heeft het geduld om je alles goed uit te leggen en buiten dat kan je ook nog met haar lachen! Emilia bedankt!"

26-06-2014 - Philip, Aalsmeer

"Door mijn dyslexie had ik veel moeite met Engels en haalde slechte cijfers. Ik ben daarom opzoek gegaan naar bijles en kwam bij Emilia uit. Zij heeft mij in 2,5-3 jaar ontzettend geholpen, mijn cijfers zijn daardoor een stuk beter geworden, met als hoogtepunt een 7,7 voor mijn centraal examen. Daarom raad ik iedereen die moeite heeft met zijn Engels ook aan om bij Emilia bijles te volgen!"

03-06-2013 - Eveline, Amstelveen

"De begeleiding van onze zoon is zeer goed verlopen. Hij had een enorme achterstand en stond slecht voor zijn eindexamen. Tijdens de kennismaking sprak Emilia met ons af dat ze onze zoon graag wilde begeleiden maar dat hij er wel zelf hard voor moest werken. Hij kreeg iedere keer leer- en maak huiswerk van Emilia op. Emilia zei dat hij dit echt moest doen en dat bijles anders geen zin had. Lucas had oefenwerk van school en Emilia vulde dit aan met materiaal dat zij zelf mee bracht. Onze zoon had een half jaar lang 1 soms 2 uur per week bijles met als resultaat een 6,7 voor zijn eindexamen. Voor hem was dit een schitterend resultaat, nooit eerder had hij voor Engels zo hoog gescoord. Kortom: een zeer gedisciplineerde begeleiding met een super resultaat! "

07-05-2013 - Philip, Aalsmeer

"Door deze bijles heb ik veel progressie geboekt, voor dat ik bijles kreeg haalde ik diepe onvoldoendes en na een jaar bijles haal ik nu goede voldoendes. Toen ik bijles kreeg snapte ik niks van de Engelse grammatica, mijn basis was slecht. We zijn daar toen mee aan de slag gegaan en nu doe ik elke grammatica oefening met gemak. Ik zal dan ook iedereen aan raden om hier je bijles te nemen, mijn ervaring is dat het echt helpt en prima werkt."