De Docent

Mijn naam is Emilia Eigenhuis en ik ben eigenlijk al mijn hele leven geïnteresseerd in taal. Ik ben zowel in het Pools als het Nederlands native speaker, door de tweetalige opvoeding. Dankzij deze opvoeding ben ik in staat om Poolse mensen in Nederland te helpen met het regelen van diverse zaken, wat ik dan ook al sinds 2010 doe via mijn bedrijf Mila Translations.

Na de basisschool heb ik gekozen voor het tweetalige VWO in Amstelveen aan het Hermann Wesselink College. Dit hield in dat ik de eerste drie jaar alle vakken in het Engels volgde en vanaf het vierde leerjaar werd dit omgeschakeld naar Nederlandse vakken met daarnaast meer en anders les Engels. In 2010 heb ik mijn VWO diploma gehaald, met daarbij een IB diploma Engels.

Na mijn VWO ben ik Engelse taalkunde gaan studeren aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, met hiernaast als tweede major Taalwetenschap. Na een jaar bleek Taalwetenschap toch de voorkeur te hebben en sinds 2012 heb ik dan ook Taalwetenschap met Engelse Taalkunde als tweede major gestudeerd.

Sinds 2012 houd ik mij bezig met het geven van (bij)lessen Nederlands en Engels en al deze ervaringen en kennis wilde ik in mijn eigen bedrijf gebruiken, waardoor Mila Educations is ontstaan.